Dagens horoskop, mandag d. 19. april 2021
Virgo Vædderen
21. mar. - 19. apr.
Du vil måske have glæde af at engagere dig i noget frivilligt arbejde, måske i en forening. Det kan være både sjovt og lærerigt.
Virgo Tyren
20. apr. - 20. maj
Det er ikke alle kampe, som det kan betale sig at deltage i - men det kan (næsten!) altid betale sig at kæmpe for sin ret!
Virgo Tvillingen
21. maj - 20. juni
Dit kærlighedsliv kan have været på ørkenvandring, men nu ser det ud til, at der er mulighed for, at der snart kan ske noget.
Virgo Krebsen
21. juni - 22. juli
Glem andre folks fordomme, og koncentrér dig i stedet for om dine egne drømme - det er jo netop dem, det handler om!
Virgo Løven
23. juli - 22. aug.
Dagen kan hurtigt vise sig at indeholde nogle udfordringer, som du ikke har haft en chance for at forudse ville komme.
Virgo Jomfruen
23. aug. - 22. sep.
Alle er med til - og har ansvaret for - at skabe en god kollegial stemning. Sladder i krogene fører sjældent til noget godt.
Virgo Vægten
23. sep. - 22. okt.
Hvis du er i et forhold, kan du opleve, at din partner har brug for lidt ekstra opmærksomhed fra din side. Giv den uden at spørge.
Virgo Skorpionen
23. okt. - 21. nov.
Du kan være heldig at have en venindeaftale på programmet. Det ser ud til, der vil blive rig mulighed for at få snakket igennem.
Virgo Skytten
22. nov. - 21. dec.
Vær ikke bange for at tale lige ud af posen. Nogle gange er det simpelthen det, der skal til, og det kan vække respekt, at du tør.
Virgo Stenbukken
22. dec. - 19. jan.
Du kan savne at få en begrundelse for, hvorfor noget er gået, som det er, men det er ikke sikkert, at der er så simpelt et svar.
Virgo Vandmanden
20. jan. - 18. feb
Der er brug for dine evner og kompetencer, og der kan være brug for nogle af dem, du ellers sjældent får anledning til at bruge.
Virgo Fisken
19. feb. - 20. mar.
Jo mere du bidrager, jo mere får du igen. Sådan bør det være. Hvis ikke, kan du med rette tage dit engagement op til revision.
Leveret af DagensHoroskop.dk