Dagens Horoskop

Tyren
Tyren
20. apr. - 20. maj
Tyrens tegn er styret af Venus. Det er fysisk knyttet til halsen. Det siges at have en feminin natur og er derfor mere passivt og modtageligt i dets udtryk.
Tyren er et jordtegn og hænger derfor sammen med frugtbarhed og stabilitet. En planet, der er placeret i dette tegn, vil have en stabiliserende påvirkning og vil manifestere dets energi i en urokkelig og bestemt form.
Tyren er også et fast tegn, og det betyder, at når det først har sporet sig ind på en vej, ændrer det sjældent retning. Tyren er kendetegnet ved at have kvaliteter som vedholdenhed, trolig varetagelse af daglige pligter og en sund skepsis over for begyndende forandringer. Tyren er også knyttet til naturens ressourcer og hele spørgsmålet om værdi og værd. Derfor er tyren også associeret med finans, verdens goder og sikkerhed.
Mennesker, der er stærkt forankret i dette tegn, vil have en tendens til materialisme og bliver ofte fanget i en rutine. De kan dog udvide deres muligheder og se tingene i et større perspektiv ved fra tid til anden at skippe deres faste rammer. Mennesker i tyren har et talent for at slappe af og nyde sanselige glæder.

🌞 Læs dit dagshoroskop
🌟 Læs dit ugehoroskop
💕 Sådan passer jeres stjernetegn sammen
💖 Modtag dit friske dagshoroskop på mail hver morgen

♈ Læs mere om stjernetegnet Vædderen
♉ Læs mere om stjernetegnet Tyren
♊ Læs mere om stjernetegnet Tvillingen
♋ Læs mere om stjernetegnet Krebsen
♌ Læs mere om stjernetegnet Løven
♍ Læs mere om stjernetegnet Jomfruen
♎ Læs mere om stjernetegnet Vægten
♏ Læs mere om stjernetegnet Skorpionen
♐ Læs mere om stjernetegnet Skytten
♑ Læs mere om stjernetegnet Stenbukken
♒ Læs mere om stjernetegnet Vandmanden
♓ Læs mere om stjernetegnet Fisken
Dagens horoskop
Ugehoroskop
Stjernetegnsmatch
Dagens horoskop nyhedsbrev
Betingelser og vilkår
Kontakt